Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σε σε περιβάλλον Wordpress που αποτελεί την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) παγκοσμίως.

To CMS  σας δίνει την δυνατότητα, μελλοντικά και εφόσον το επιθυμείτε, να κάνετε τροποποιήσεις στην σελίδα σας χωρίς επιπλέον κόστος. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να προσθέσετε νέα προϊόντα (σε περίπτωση e-shop), να αλλάξετε φωτογραφίες, χρώματα και γενικά να φρεσκάρετε την σελίδα όποτε θέλετε στο μέλλον.

  • χαμηλό κόστος κατασκευή και συντήρησης
  • δυνατότητα διαχείρησης περιεχομένου από τον πελάτη
  • επεκτασιμότητα
  • συμβατότητα με ηλεκτρονικό εμπόριο (eshop)
  • απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού

Είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας. Για να είμαστε σίγουροι ότι θα καλύψουμε και τις ανάγκες του προϋπολογισμού σας, σας εγγυόμαστε την καλύτερη τιμή της αγοράς. Σε περίπτωση που βρείτε προσφορά αντίστοιχου επιπέδου παροχών με το δικό μας, αλλά σε χαμηλότερη τιμή, σας κάνουμε επιπλέον έκπτωση 10% από την τιμή που βρήκατε.

Συνεργαζόμαστε με μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόλογες ευρωπαϊκές εταιρίες hosting. Τα παρακάτω ενδεικτικά πακέτα φιλοξενίας είναι για shared hosting καθότι είναι η πιο οικονομική λύση για κάποιο φυσικό πρόσωπο ή ελεύθερο επαγγελματία. Φυσικά προσφέρουμε τη δυνατότητα για dedicated hosting, cloud VPS καθώς και managed hosting ανάλογα με τις ανάγκες σας.